Týdenní dvouchodové menu od 120,- Kč

Jídelníček od 11. 3. 2024 do  24. 3. 2024

ke stažení ZDE:

jidelnicek-11.3.24.3.2024.docx (54x) [15 kB]


JÍDELNÍ LÍSTEK

Pondělí 11.3.

Cibulová

1. Vepřová plec na divoko, houskový knedlík

2. Vepřová plec na divoko, těstoviny

3. Zapečená brokolice s květákem a cuketou, vařené brambory

4. Vepřová játra na cibulce, dušená rýže

A. Přír. kuř. prsa na anglické slanině, opečené brambory

 

Úterý 12.3.

Fazolová

1. Kuře na paprice, houskový knedlík

2. Kuře na paprice, dušená rýže

3. Alpský knedlík s povidly a mákem, vanilkový krém

4. Masové kuličky po cikánsku, vařené brambory

A. Znojemský drak, bramborový salát

 

Středa 13.3.

Pórková s vejcem

1. Vepřové výpečky, špenát, bramborový knedlík

2. Smažený vepřový jazyk, bramborový salát

3. Opečené noky s vejcem, salát Coleslaw

A. Kuřecí nudličky na chilli a zelenině, dušená rýže

 

Čtvrtek 14.3.

Hrstková

1. Francouzské brambory

2. Rizoto z vepřového masa, sýr

3. Bavorské vdolky s džemem

A. Steak z krkovice, pepřová omáčka, opečené brambory

 

Pátek 15.3.

Kyselica

1. Maďarský perkelt, houskový knedlík

2. Staročeská vejmrda z křenu a jablek s uzeným masem, chléb

3. Makovec s čokoládovou polevou

A. Kuřecí stripsy v kukuřičné strouhance, opečené brambory

 

Sobota 16.3.

Masový vývar s těstovinou

1. Smažený vepřový řízek, bramborový salát

2. Smažený vepřový řízek, vařené brambory

 

Neděle 17.3.

Zeleninová

1. Štěpánská vepřová pečeně, houskový knedlík

2. Štěpánská vepřová pečeně, vařené brambory

 

Pondělí 18.3.

Kmínová s vejcem

1. Vepřové ragú na víně, houskový knedlík

2. Smažený zeleninový řízek, vařené brambory mašt. máslem

3. Vařené vejce, čočka na kyselo, chléb

A. Sýrová jehla, vařené brambory, tat. omáčka

 

Úterý 19.3.

Ovarová s kroupami

1.Vařené vejce, koprová omáčka, houskový knmedlík

2. Zabíjačkový guláš, houskový knedlík

3. Šulánky s mákem, cukrem a máslem

A. Kuřecí nudličky se smetanou a žampióny, dušená rýže

 

Středa 20.3.

Gulášová

1. Uzená rolka, šťouchané brambory s cibulkou

2. Lečo s klobásou, chléb

3. Zapečené těstoviny se zeleninou a sýrem

A. Salát Caesar

 

Čtvrtek 21.3.

Masový vývar s rýží a hráškem

1. Vepřová roláda s jarní nádivkou, houskový knedlík

2. Vepřová roláda s jarní nádivkou, dušená rýže

3. Lívance s tvarohem a medem

4. Maso tří barev, vařené brambory

A. Krůtí řízek, bramborový salát

 

Pátek 22.3.

Čočková

1.Vepřový vrabec, hlávkové zelí, houskový knedlík

2. Katůb šleh, vařené brambory

3. Volské oko, dušený hrášek, vařené brambory

A. Pečené kuřecí stehno, dušená rýže

 

Sobota 23.3.

Bramborový krém

1. Párkový bůček, vařené brambory

2. Párkový bůček, opečené brambory

 

Neděle 24.3

Drůbeží s těstovinou

1. Vepřové na houbách, houskový knedlík

2. Vepřové na houbách, těstoviny


 

 

cena 120,- Kč      A – cena 130,- Kč

menu-box 10,- Kč


 

 

 

Copyright © 2012 - 2013 Nádražní restaurace Znojmo, Dr. Milady Horákové 10 - vestibul nádraží ČD    |    All Rights Reserved    |    Design by: PH DESIGN